ميقات
 
 

                                   به نام آنکه هستی از او طعم گرفت

 اگر تنهاترین تنها ها شوم
                           باز خدا هست
او جانشین همه ی نداشتن هاست
نفرین ها و آفرین ها بی ثمر است
اگر تمامی خلق گرگهای هار شوند
                                  و از آسمان هول و کینه بر سرم بارد
تو مهربان آسیب ناپذیر من هستی
ای پناهگاه ابدی
تو می توانی جانشین همه ی بی پناهی ها شوی
                                                                             ((دکتر علی شریعتی))

اگر (م) مشکلات را برداریم!!!!
خداوند در سوره ی انعام آیه 59 می فرماید:
((هیچ برگی از درخت نمی افتد مگر به اذن او))
با درک این مهم و این که تمامی امور ما زیر نگاه عمیق خداوند جاریست نگاهی به مشکلات خود می اندازیم:مشکلاتی که فرایند آن رنج می باشد و از دو راه بر ما حادث می گردد:انتخاب خداوند!انتخاب خودمان!
اما انتخاب خداوند یعنی چه ؟ باید بدانیم ما به دنیا آمده ایم برای آزمایش نه آسایش!اما بفهمیم فرق فاحش آسایش را با آرامش!
آزمایش الهی چیست؟یک سوال: اگر روزی شما معلم یک کلاس باشید سعی خود را برای فراگیری همه بچه ها بکار می برید ولی بیشترین مراقبت و مواظبت خود را همیشه معطوف کدام دانش آموز می کنید؟ طبعا دانش آموزی که از لحاظ درسی در شرایط بسیار مطلوب و از نظر اخلاقی متین و موقر است و سعی می کنید به منظور جلوگیری از افت تحصیلی مرتب آزمایش یا امتحانی را برقرار نمایید. در این آزمایش اگر شاگردان دیگر نمراتی مثل 10 بگیرند غمی نیست ولی اگر آن شاگرد یا شاگردان مورد نظر شما نمره 18 را هم بگیرند شما به شدت منقلب می شوید. وضعیت ما هم در کلاس خداوند این گونه است آنان که شاگردان عزیز و بندگان خوب خدا هستند در معرض آزمایش بیشتر!!عرفا گویند:آنان که پیش خدا مقربند رنجشان افزون تر است!
این را هم بدانیم که کمی غم برایمان بد نیست که غالبا خوب هم هست زیرا در پس هر رنج و درد درسی نهفته است!!
عرفا رنج کشیدن و در نهایت سوختن را نیک بختی می دانند و می گویند:(( در گلزار جهان..گلی که می سوزد و گلاب می شود..نیک بخت تر از آن گلی است که روی خاری روییده و چند روزی می ماند و سپس خشک می شود!))
((لوئیز هی )) می گوید:(( هان ! در این جهان هراس به دل راه مده ..به زودی خواهی یافت چه بزرگ مرتبه است رنج کشیدن و قوی دل شدن!))
به تعبیری دیگر حضور رنج که فرایند آن غم است تقربی است به درگاه خداوند اما اگر همراه با صبر و آرامش باشد!چنانچه خواجه شیراز می سراید:
با دل خونین لب خندان بیاور همچو جام
                                         نی گرت زخمی رسد آیی چو چنگ اندر خروش
و ((کولین مک کارتی))در تایید سخن حافظ می گوید:
آن هنگام که گرفتگی پیشانی بر گشادگی لب...فزونی می یابد
و آن لحظه که می پنداری همه چیز فرو می پاشد...آری صبور باش!
و راه که بر آن گام نهاده ای دشوار می گردد و ناهموار...باری صبور باش!
آیا مشکلات و شکستها از ارزش ما می کاهند؟
نظر شما چیست؟


و اما انتخاب خودمان!
((اوشو)) در خصوص انتخاب خودمان یا مشکلات خود ایجادی فقط به نقل حکایتی بسنده می کند:
در هندوستان شکارچیان برای شکار میمون سوراخ کوچکی در نارگیل ایجاد می کنند ...موزی در آن می گذارند و زیر خاک پنهان می کنند .میمون نزدیک می شود دستش را به داخل نارگیل می برد و موز را بر می دارد اما دیگر نمی تواند دستش را بیرون بکشد...چرا که مشتش از دهانه ی سوراخ بیرون نمی آید.به جای آنکه نارگیل را رها کند همان طور در برابر چیز غیر ممکنی می جنگد و در این هنگام شکارچی خیلی راحت میمون را به دام می اندازد .
((ما نیز اینگونه هستیم...به دست خودمان به دام مشکلات می افتیم اما از چیزی که بدست آورده ایم دست نمی کشیم خود را عاقل می دانیم ...و این اوج حماقت است!))
 


ارسال شده در تاریخ : پنج شنبه 27 ارديبهشت 1391برچسب:مشكلات,آسايش,صبر,دكتر علي شريعتي, :: 23:51 :: توسط : امير

                  به نام خداوند مهر آفرين     

 

 

 در وادي تعليم وتربيت شرط اصلي در موفقيت آن است كه ابتدا معلم يا مربي به مسايل و احكامي كه قرار است به مردم بياموزد عمل كند بعد مردم را به آن مسايل دعوت كند بر همين اساس پيامبر اكرم براي تبليغ و عمل به احكام دين مبين اسلام از خود و اطرافيان شروع كردند و بعد احكام را براي مردم مكه و سپس براي همه مردم جهان بازگو كردند .بر اساس آيات قران خداوند متعال پيامبر اكرم را در چهار مرحله مامور تبليغ دين قرار دادن

 

 مرحله اول:تبليغ در نزد خانواده:خداوند در آيه 132 سوره مباركه طه ميفرمايد((خانواده خود را به نماز دستور ده و بر انجام آن شكيبا باش))

 

مرحله دوم:تبليغ در نزد خويشاوندان:خداوند در آيه 214 سوره مباركه شعرا مي فرمايد((بستگان نزديكت را هشدار ده ))در حديثي وارد شده كه بعد از نزول اين آيه پيامبر اكرم بستگان نزديكش را به خانه ابوطالب دعوت كرد و پيام الهي را ابلاغ كرد.كه اين حديث به((حديث يوم الدار ))معروف است .

 مرحله سوم:تبليغ در نزد مردم مكه و اطراف آن:خداونددر آيه 7 سوره مباركه شوري مي فرمايد((و اينگونه قرآني عربي بر تو وحي كرديم تا ام القري(مكه) و كساني را كه اطراف آن هستند انذار كني.))

 مرحله چهارم:تبليغ براي همه جهانيان:خداوند در ابتداي سوره فرقان مي فرمايد((پربركت است كسيكه قرآن را بر بنده اش نازل كرد تا جهانيان را انذار كند))بر اساس اين آيه پيامبر اكرم ماموريت يافت تا نامه به سران بزرگ جهان آنروز در خارج از جزيره عربستان بنويسد وكسراهاو قيصرها و نجاشي ها را به اسلام دعوت كند.

 با سپاس از مكتوب زيباي آقاي هادي كردان

 


ارسال شده در تاریخ : دو شنبه 25 ارديبهشت 1391برچسب:معلم,طه,نماز,شعرا,فرقان,شوري,احكام, :: 21:36 :: توسط : امير

چرا با وجود فايده در شراب فقط دين اسلام آن را حرام كرده است؟  

يكي از اهداف اديان الهي حفظ عقل انسانهاست و به همين خاطر تمام اديان الهي با هر آنچه كه از بين برنده عقل است مخالفت كرده اند.كه در صدر آن مي توان از شراب و ساير مسكرات نام برد.

نهي از شراب در تورات--تورات خطاب به هارون ميگويد:  تو و پسرانت چون به خيمه اجتماع داخل شويد شراب و مسكري منوشيد.اين است فريضه ابدي در نسلهاي شما(سفر لاويان باب 10 آيه 9)

  نهي از شراب در انجيل--در انجيل آمده است:يحيي نبايد هرگز به شراب يا ديگر مسكرات لب زند  (انجيل لوقا باب 1 ايه 15)در يكي از ملحقات انجيل آمده است ((مست شراب نشويد كه در آن گناهان است بلكه از روح پر شويد))

پس مي بينيم كه شراب تنها در اسلام نهي نشده است و در ساير اديان الهي نيز امري نكوهيده است.

از مقوله مضرات اجتماعي شراب كه بگذريم مشكلات جسمي ناشي از مصرف مشروبات الكلي بحدي فراوانند كه شرح كامل آنها در اين مقوله نمي گنجد و فقط به ذكر تعدادي از آنها اكتفا مي كنم.

1- شراب و بيماري قلبي:دكتر منوچهر قاروني متخصص قلب و عروق مي گويد((يكي از باورهاي كاملا غلطي كه در غرب رايج است توصيه به مصرف مشروبات الكلي به منظور گشاد شدن رگها و كاهش چربي خون است در حالي كه مصرف الكل موجب توليد استالدئيددر بدن است كه در نهايت منجر به نارسايي قلبي و سيروز كبدي مي شود.

2-شراب و انواع سرطانها:محققان مركز تحقيقات سرطان انگليس  به سرپرستي دكتر نائومي  آلن هشدار دادند كه نوشيدن مشروبات الكلي احتمال بروز سرطان را بشدت افزايش مي دهد.  

و دهها مورد ديگر از جمله آمارگيري كه نشان ميدهد عمر معتادان به الكل حدود 35 الي 50 سال است در صورتي كه حد متوسط عمر با رعايت نكات بهداشتي از 60 سال به بالاست.

                                                  


ارسال شده در تاریخ : یک شنبه 24 ارديبهشت 1391برچسب:شراب,سرطان,قلب,قران,تورات,انجيل, :: 1:18 :: توسط : امير

سلام عرض ميكنم خدمت عزيزاني كه روزي ممكن است مرا سرافراز كرده و از اين وبلاگ بازديد نمايند.من چيزي از سياست نميدانم و علاقه اي هم به آن ندارم. يك عالم ديني هم نيستم ولي به دين و آيينم دلبستگي دارم و دوست دارم در حد اطلاعات اندكم پاسخي به ايراداتي كه از مسلك من گرفته ميشود بدهم البته حق اعتراض و ايراد در صورتي كه بدور از غرض و بعنوان تحقيق باشد براي هر انساني محفوظ است.باشد كه مقبول حق تعالي قرار گيرد


ارسال شده در تاریخ : شنبه 23 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 19:23 :: توسط : امير

درباره وبلاگ
اهل سياست نيستم.سخناني عجيب در مورد دين و آيينم مي شنوم و مي خواهم در حد معلومات و محفوظات اندكم پاسخ بگويم .باشد كه مقبول افتد
آخرین مطالب
آرشيو وبلاگ
نويسندگان
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان ميقات و آدرس tabshir.loxblog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






ورود اعضا:

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 71
بازدید دیروز : 141
بازدید هفته : 531
بازدید ماه : 530
بازدید کل : 62850
تعداد مطالب : 7
تعداد نظرات : 25
تعداد آنلاین : 1

دریافت همین آهنگ